Tuesday, May 29, 2007

Förkyld och däckad

Oj, det var länge sedan jag var såhär sjuk. Har knappt orkat ta mig ur sängen idag, varken lagat mat eller ätit så mycket. Febern har varit hög och jag har haft svårt att sova samtidigt som jag haft svårt att hålla mig vaken.. Suck!

Har försökt med en massa huskurer, dricka ingefära och vitlöks dekokter, echinaforce, varma bad med eucalyptus och tallbarr, c-vitamin. Men det enda jag vet med säkerhet är att badet höjde min feber.
Jag försökte hålla ut, har fått lära mig att febern hjälper kroppen att döda alla bakterier, men tillslut gav jag upp och tog en Ipren. Nu känner jag mig inte fullt så lealös och har hittat lite glass i frysen som lindrar min hals..

Har missat alla nyheter, alla händelser. Ska surfa runt lite nu och kolla vad som pågår i världen. Vid 23tiden kommer finaste Jeppsican förbi med lite nyponsoppa och ett vitkålshuvud. Jag dricker alltid nyponsoppa när jag är sjuk, vitkålen är till för ytterligare en av mammas skumma huskurer. Just nu kör jag på alla samtidigt, jag har inte tid att ligga här, jag har ett liv och ett jobb att sköta!

Andra bloggar om: , , , ,

Blogarama

3 comments:

Anonymous said...

hej hej!
hoppas du blir frisk snart.

jag kan erbjuda en nyhet om teletubbies på min blogg :-)

nu ska jag äntligen länka till dig och andra jag tänkt tidigare men itne fått tummen ur...

Minikvalster said...

Fy vad jobbigt, jag lider med dig.
Själv har jag just blivit frisk och det tog en väldans tid. Det kanske är för att jag liksom inte kunnat stå ut med febern och ätit en hel massa alvedon. För visst är feber bra på det sättet att den gör det svårare för bakterierna att överleva, synd bara att man (jag) inte orkar bry sig just då.

tiarafeministen said...

Jag försöker verkligen att hålla mig borta från Iprenen men det är svårt. Ringde mamma för att få lite sympati och kanske en ny huskur. Men hon typ skrek: "vad du är gör, sänk inte febern", sen fick jag min huskur, gör avkok på salvia och gurgla med det! Låter äckligt, men jag är desperat, jag testar allt!