Monday, May 14, 2007

FiRS årsmöte

Igår hölls FiRS (Fi Region Stockholm) första årsmöte. Jag blev invald i Styrelsen som ordinarie ledamot. Kul! Valberedningens förslag gick igenom i sin helhet, bra jobbat valberedningen!

På mötet gick även båda mina motioner igenom. Det ena var ett måldokument för medlemsvärvning och medlemsaktivering och den andra handlade om material och foldrar. Kontentan av att den gick igenom är 1. att en digital materialbank kommer att läggas upp på femi. 2. Att alla politiska utskott kommer att få i upppgift att skriva en eller flera foldrar på sitt politikområde. 3. att en layoutgrupp kommer att tillsättas för att snabbt och enkelt kunna formge nytt kampanj och informations matrial.

Medlemvärvningsdokumentet kommer att ge oss långsiktiga direktiv för att arbeta med att bygga upp Fi i kranskommunerna, då vi i dagsläget är ganska koncentrarade på och i Stockholms stad. Jag tror att det kommer att bli toppen!

Andra bloggar om: , , , ,
http://intressant.se/intressant



4 comments:

Anonymous said...

Vi skissar på en medlemsvärvarflyer i riksstyrelsen också...

tiarafeministen said...

bra! Tror att medlemsvärvningen i mångt och mycket hållits tillbaka av att det inte funnits en plan eller målsättningar och stratgier!

Mikael said...

Sjukt bra motioner! Lägger ni ut allt på er femi-sida så vi Skauuningar kan kika och inspireras?

tiarafeministen said...

Faktum är att de ska ligga på femi redan, det är bara att man måste gå in på årsmötet för att ladda ned dem. Jag antar att måldokumentet som antogs i sin helhet kommer att läggas upp under styrelsefliken senare men vi ska ha möte först, 1juni ska vi ha första mötet.