Monday, May 26, 2008

Kort rapport från styrelsemötet

Vi valde att ha konstituerande styrelsemöte redan direkt efter årsmötet, dagens möte var därmed styrelsens andra möte. Men det var första gången som vi verkligen satt och pratade, lärde känna varandra och delade tankar och idéer med varandra. Såhär efter mötet så känns allt verkligen jättebra, jag är peppad och glad.

Vi har bl.a. diskuterat att upprätta digitala arkiv över mötesprotokoll, att vi ska lägga ut styrelsens protokoll på hemsidan (så håll utkik där) mm. Vi har tillsatt sammankallande för alla utskott, satt ramarna för nästa medlemsmail. Mycket av det vi har beslutat om kommer ni kunna se på hemsidan.

Vi ska ganska snart ha möte igen för att förbereda inför sommaren.

Sommaren är en ganska underlig tid för oss i Fi, å ena sidan så är det svårt att ha löpande verksamhet ex styrelsemöten och medlemsträffar pga semestrar och värmeslag/regndepp men samtidigt är det en otroligt verksam tid. Almedalen, Pride och en massa andra marknader och festivaler äger rum, själv har jag lagt större delen av min semester så att jag ska kunna jobba med Fi både i Almedalen och under Pride. Att förebereda vårt arbete inför denna period är därmed otroligt viktigt. Känns bra att verkligen ta tag i det innan det bryter ut, det blir mindre skumma nödlösningar på det sättet!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

http://intressant.se/intressant
Blogarama

No comments: