Friday, February 22, 2008

Mer om kommunikationshelgen

Fantastiska Mikael har lagt upp hela panelsamtalet på YouTube!









Det är totalt uppdelat i 13 delar men ni får bara länkar till de första, resten hittar ni ju själv =)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

http://intressant.se/intressant
Blogarama

2 comments:

Anonymous said...

Apropå fantastiska feminister i allmänhet och Unni Drougge i synnerhet.
När Jan Guillou uttalade sig och sa att han inte trodde på någon misshandel (av Unni) fick han utstå massiv kritik. Inte minst av Unni själv. Vad visste Jan om det? Var han på plats så att säga? Och framför allt var ju detta uttalande löjligt med tanke på den psykiska misshandeln som enligt Unni själv var den allra värsta och lämnade efter sig de värsta skadorna.
18. mars skriver Unni på sin blogg (i en av kommentarerna) angående Katerina Janouchs misshandel av sin man: ”I fallet Katerina kan jag bara säga att de eventuella skador hon tillfogade sin man inte går att jämföra med skadorna jag fick av N:s upprepade övergrepp (som f ö är dokumenterade i olika rättsintyg och journaler).”
Och nu frågar jag: vad vet hon om det? Var hon på plats så att säga? Framför är detta uttalande löjligt med tanke på den psykiska misshandeln. ;-)
Unni gör alltså en regelrätt Jan Guillou. Hon uttalar sig om saker som hon rimligtvis inte har en aning om eftersom hon inte kan veta vad som händer hemma hos folk när hon inte har varit där och inte har kunnat lyssna på vad som sades. Lika lite som Jan Guillou.
Men ingen kritiserar Unni för detta. Är detta för att Unni är en kvinna? Och en feminist?
Glad Påsk!

tiarafeministen said...

Bristen på uppmärksamhet skulle kunna bero på att Jan Guillou skiver i väl lästa tidningar och Unni skriver på sin inte riktigt lika lästa blogg. Men du har en poäng, man kan inte jämföra sitt lidande med andras eftersom man inte vet hur de har haft det... Sen kanske det inte är så snyggt sagt det är även om man känner så.