Monday, October 27, 2008

korvmojjen vid årstaberg..

..har denna söta lapp uppsatt vid kassan:

Varför tycker jag detta är så sött? Jo, för att varningar som denna har jag fått med modersmjölken. Och det finns något sympatiskt med en affärsverksamhet som av hänsyn till folks hälsa avstår från att sälja något trots att det påverkar deras profit. Sen om det stämmer vet jag inte...
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
http://intressant.se/intressant
Blogarama

4 comments:

meta said...

Det osympatiska med korvmojen vid Årstaberg är att de tar ifrån diabetiker en hel del av deras livskvalitet - nämligen light-dryckerna. Jag har också sett lapparna och bojkottar den kiosken eftersom de far med osanning och sprider felaktig information. Aspartam är bara farligt för människor som lider av den ovanliga egenheten att de inte kan bryta ner fenylalanin - det är det som alla nyfödda testas för med PKU-testet. Till exempel.

Så nä - det är inte särskilt sympatiskt att köra med skrämselpropaganda på det här viset, tycker jag.

Häpp. Så kan det vara från "andra sidan".

tiarafeministen said...

Har faktiskt aldrig reflekterat över hur det påverkar diabetiker. Jag dricker ju inte läsk alls så min utgångspunkt är inte ens läskdryckr perspektiv utan mer skojjig kuriosa. Ska nu också bojkotta denna korvmojj i ren solidaritet!

Anna-Karin said...

Undrar om det är korvmojjen som låg i Hornsberg tidigare? De hade liknande lappar uppsatta och ett tag sålde dom inte lightdrycker men började igen. Antar att kunderna inte följde deras råd.

Anonymous said...

Har slutat handla i den korvmojjen eftersom en av tanterna där är så himla otrevlig!