Wednesday, February 18, 2009

Utvisa kriminella?

Om man nu ska kunna förlora sitt medborgarskap om man utför kriminella handlingar så borde det gälla alla kriminella, inte bara invandrare.. Men i brist på ett nytt Australien så är ju frågan vart vi ska skicka alla dess brottslingar?? Det finns ju inget ingenmansland att fly till i slutändan. Eller ska vi sätta dem på ett stort isflak och låta klimatkrisen straffa dem?

Vi kanske bara ska tänka om...

Bli en feminist supporter
Bli medlem i feministisktinitiativ, endast 300kr
Visst är det intressant?
Blogarama

4 comments:

Anonymous said...

Tänk om vi skulle kunna utvisa alla grovt kriminella, frånta alla dessas medborgarskap och tvinga alla svenskar att flytta dit jobben finns. Och det gäller såklart alla former av svenskar. först då kan vi börja diskutera lagförslaget seriöst.

Cuong

FredrikaBremer said...

Sant, men de har ju ett hemland de kan skickas hem till. Om man får en chans ska man ta den och inte leva jävelen i sitt nya land. Om man flyr undan terror ska man vara tacksam man kan fly undan och uppföra sig och lära sig språket väl i det nya landet. Det ser jag som en standard. Om jag hade flyttat till ett land och begått brott, hade jag räknat med att skickas hem, absolut. Man kan likställa det med att man bjuder hem någon till sig. Om denna börjar förstöra, är det klart man skickar ut den. Det gäller med det egna landet också. Jag tycker vi måste bry oss om vårt Sverige lite mer och inte låta folk bete sig hur som helst. I kapp med invandringens ökning har också sverige åkt ner på listan över världens mest jämställda länder. Samtidigt som våldtäkterna drastiskt ökat och våldet trappats upp..

Mike said...

Men idioter tror ni folk beågr brott frivilligt utan osämja??

Politikerna är kriminella.

VAKNA FÖR I HELVETE

tiarafeministen said...

Fast har man väl gett någon medborgarskap då är ju detta deras hemland. Och vem säger att man kan återvända till sitt gamla land?

Självklart ska man visa respekt men ett medborgarskap ska vara oåterkalleligt eller så ska alla medborgarskap kunna återkallas.