Friday, August 08, 2008

Lite av allt

Trött och dann, hoppade över tvättstugan i ett försök att sova ut.

Mitt projekt nu efter sommaren är dels den stora och fantastiska internutbildningssatsning som kommer att ske här i Stockholm dels operation: återta Linnéans sociala liv. Jag måste verkligen göra tid för att träffa mina vänner. Idag ska jag träffa Fredrik vilket är en bra start. Kanske måste starta en klubb på facebook "vi som vill umgås med Linnéa" ;-p

Glädjande i mediabruser är att folk verklar ha lärt sig att säga herrfotboll och damfotboll istället för fotboll och damfotboll som det var förut. Skönt när något går framåt även om det är med tultande babysteg.

Imorgon ska jag träffa de andra gruppledarna i mitt delprojekt för att utvärdera årets pride. Jag har en hel del att säga och filar redan på en lista så att jag inte glömmer något. Igår fick jag ett mms från Alf med en bild på den nu helt tömda och städade grusplanen som för bara några dagar sedan var en festival. Jag måste säga att erfarenheten av att se parken både byggas och rivas ger en mycket större respekt för dem som jobbar med detta. Det är svårt att förvandla en plätt med grus till det lilla område som många männsikor ser som ett andra hem. När man står mitt bland pinnar och tältdukar, bilar och metallskrot så tänker man bara "detta kommer aldrig att gå", men det gör det.

Har nu för första gången varit inne i den kontorslokal som Fi nationellt har hyrt. Vi är alltså inte längre hemlösa. FiRS kommer även vi få förvara saker där och bar i förrgår dit lite förvaringsmöbler. Majoriteten av sakerna står fortfarande hemma hos finaste flickvännen efter pride men en massa saker är utspridda över medlemmar i hela länet. Uppmanar er som har saker att kontakta oss i FiRS som ni har saker så kan vi komma och hämta dem! Känns skönt att organisationen har en fast punkt. Även om det just nu ser kaotiskt ut med ouppackade saker överallt.

FiRS styrelsen kommer ha möte den 13de, vi har mycket beslut att ta och ska försöka spika datum till hösten, fundera över pengar mm. Sen kommer vi även till hösten att ha en styrelsehelg där vi verkligen kan sätta oss och bena ut allt och komma varandra in på livet.

Måste verkligen köpa möbler snart, alla mina saker står huller om buller överallt i halvuppackade kartonger. Jag känner mig aningens rotlös.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

http://intressant.se/intressant
Blogarama

2 comments:

Engraved said...

Mitt i möbelvirret kanske det kan trösta litet grann att målningarna du beställde är uppskissade och väntar på att bli oljemålade nu bara. De borde vara torra och klara nästa vecka. :)

tiarafeministen said...

Det var en mycket upplyftande nyhet!!!