Monday, January 28, 2008

Fi Ställer upp till val?
Själv blev jag ganska tagen av beslutet, valet 2006 var så otroligt mycket jobb, och nu ska vi göra det 2 år i rad! Samtidigt så blev jag peppad, som att det nu finns mera konkreta mål att kämpa för. Jo, det känns bra. Får se om kongressen håller med mig.Själv kämpar jag för fulla muggar med att få ut info och fixa alla små saker inför mötet imorgon. Har delat ut ca 600flyers och gjort en sats kardemummatryffel. Skriver nu ut flera flyers och planerar att återvända ikväll och imorgonbitti för att promota ytterligare.
Här är en av Johanna Hedberg snygga bilder från 2006, nu aktuell igen!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,http://intressant.se/intressant
Blogarama
3 comments:

John Berg said...

Ni kan börja med att återbetala samtliga 400 000 kr som partiet fick i partistöd i samband med att man utgav sig för att vara en så kallad folkbildningsrörelse.

Läs mer om Fi och partiets bidragsfusk på min blogg, Artikel 19.

Artikel 19, Feministiskt initiativs bidragsfusk:
http://artikel19.blogspot.com/2008/01/feministiskt-initiativs-bidragsfusk.html

tiarafeministen said...

Hej John,
Fatum är att vi är en en folkbildningsrörelse. Under 2007 som bidraget var till fanns det inget beslut om att ställa upp till val, personerna som beviljade pengarna var mycket väl medvetna om att vi kanske senare skulle kunna tänkas ställa upp till val, de gav oss pengarna ändå. Pengarna som vi fick var öronmäkta, de fick bara gå och gick bara till folkbildning, tro mig de kommer att kolla upp det. Om några av dessa pengar inte används till folkbildning kommer vi som jag har förstått det lämna tillbaka dem. Så oroa dig inte.

John Berg said...

Jag vill bara passa på att tacka för att man fick komma till tals på din blogg. Din menigsfrände i Feminsitiskt initaittiv, fd talesperson Sofia Karlsson, censurerade mina kommentarsinlägg på hennes blogg utan motivering. Pluralism torde inte vara Karlssons ledstjärna i livet i alla fall.