Friday, April 11, 2008

Peters andra mail

Här kommer nu det andra mailet som jag inte publicerade tidigare men som fick min känsla av otrygghet att öka:

Jag har nu rensat Geovetenskapens hus på affischer om Genus, Feminism, "Jämställdhet" RFSU och annat manskränkande material!! Allt ska rivas bort, inget mansförnedrande och feministfascistiskt ska få finnas på universitetet!!Självfallet har jag även kontrollerat er anslagstavla och rivit ner det som ni har.Intressant att ni ville svartmåla mig med att säga att "tavlan har blivit vandaliserad" Ni bör se upp i en ordbok vad vandalisering betyder!

Jag för en kamp mot er som vill förslava mig som man och mina medbröder. Jag är emot er på samma sätt som invandrare är emot rasister och nazister.

Denna kamp tänker jag bedriva mot er tills jag sitter i fängelse eller är död!!!

Om jag vore er skulle jag INTE underskatta mig som fiende!!!
/Peter

Självklart svarar jag inte längre på hans mail. Varför uppmuntra honom? Han är istället anmäld till kåren, polisen och universitetet.

Vi har däremot valt att med vår information om vad som hänt med anslagstavlan även sätta upp en lapp med följande text:

Vandalism är en med uppsåt utförd förstörelse eller otillåten modifiering av en struktur, symbol eller något annat som går mot viljan av ägaren eller den bestämmande enheten för egendomen

Kan man tolka hans mail som något annat än olaga hot?

Efter detta mail bestämde jag mig för att vidarebefodra det och en varning till alla andra kårföreningar som på något vis håller på med jämställdhetsrelaterade saker samt till genus institutionen. Vad kallar man det? Höjd beredskap? Kod röd?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

http://intressant.se/intressant
Blogarama5 comments:

Anonymous said...

Tror inte att det klassas som olaga hot. För övrigt kan man dra en parallell till vissa feminister som "vandaliserar" HM-affischer.

tiarafeministen said...

ingen i Fi vandaliserar affischer. Förstår inte varför man ska bunta ihop alla feminister på det viset. Jag drar inga paralleller mellan peter och andra män. Hade jag ens antydigt något sådant så hade jag blivit stormad av en mobb av män som tagit det mycket personligt. Men jag gör inte den liknelsen eftersom det skulle vara absurt. Peter representerar på inga vis män i allmänhet. Snarare män i mycket liten minoritet.

Jag vet inte om jag skulle jämföra att måla på affischer med att riva ned en hel annonstavla och att dra ner allt feministiskt material ´man kan hitta på hela su och sedan skicka mail om att man tänker fortsätta göra det och skriva saker som "ni ska inte underskatta mig som fiende" och att man ska föra kampen mot oss tills "jag sitter i fängelse eller är död".

Vi har alltid haft lite problem med lustigkurrar som skriver elaka saker på våran anslagstavla, ritar bilder av penisar brevid huvudet på gudrun mm, det kanske kan jämföras med att klottra på HM affischer. Och det brukar vi inte polisanmäla.

skulle säga att gradskillnaden är ganska stor.

Anonymous said...

Tänk att det finns de som är så rädda för feminismen att det måste gå till sådana angrepp som du har råkat ut för!

tiarafeministen said...

Ja du Marlene det kan man verkligen förundras över. Att känna sig hotad av feminister och till och med av RFSU är ju mer än lovligt galet.

Jessica said...

"Denna kamp tänker jag bedriva mot er tills jag sitter i fängelse eller är död!!!

Om jag vore er skulle jag INTE underskatta mig som fiende!!!"

Hur skulle detta kunna vara något annat än olaga hot?
Om han skickade email kan det väl inte vara så svårt att spåra vilken dator han har skickat ifrån? Skickade han från universitetet eller något bibliotek så finns det ju sparat. Skickar han från privat dator går det att ringa in vilket hushåll det är iallafall.

Massa pepp till dig! Man får kanske se det som ett framsteg att feminism är stark och att ni faktiskt gör skillnad och sist men inte minst: verkligen behövs!