Sunday, September 30, 2007

Feministisk Power-walk

Dagens kampanjstart välsignades med ett fantastiskt höstväder. Det var en sån där dag som påminner oss om varför det är så mysigt med höst. Lite blåsigt, soligt, fullt av dofter och färger. Man blev lite sugen på att plocka svamp.
Men nu var det inte skogen vi var i utan Stuvsta. Stuvsta är ett ganska mysigt sovigt centrum och efter att ha delat flyers där en stund så bestämde vi oss för att ge oss ut bland villorna och dela lite flygblad i deras brevlådor. Det visade sig vara en fantastisk idé, vi fick motion, frisk luft och kampanjande gjort på samma gång.
Jag insåg att detta måste vara min motionsform. Feministiskt power-walk, det är ett koncept utan like lika lämpligt för svårmotionerade som jag som blyga Fi sympatisörer med hund eller promenadlängtan. Vi blir starkare både som organisation och som individer. Det är vinn-vinn helt enkelt!

Jag och Veronica kom fram till att detta skulle vara ett utmärkt sätt att umgås på bland Fi medlemmar. Medan vi gick där spånade vi idéer, pratade politik och delade erfarenheter, det var motion, kampanj OCH folkbildning! Vi ska göra detta till en helgvana.

Jag vill därför uppmana er alla att testa denna form av motion: feministisk power-walk. Ta med en F!a eller varför inte en sympatisör. Motionera, debattera och kanske till och med värva samtidigt. Du kan inte förlora!

Börja gå för Fi idag, imorgon eller i helgen!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

http://intressant.se/intressant
Blogarama

2 comments:

Petra said...

oj, jag tappade räkningen på hur många flugor du slog i en smäll där!

tiarafeministen said...

Jag tror att jag slog 3 men att man skulle kunna slå så många som 4 om man värvar samtidigt!