Monday, September 03, 2007

att man kan tänka

Första föreläsningen för terminen. Åter på genus-institutionen och åter i ett genus-intelektuellt sammanhang. Man inser hur ringrostig man är när hela rummet surrar av referenser till andra böcker och andra teorier och man bara sitter och tänker "ah, just ja" hela tiden.
Gick bättre efter pausen, man blir lite varm i kläderna.

Lyckades idag äta upp en bit av himmelriket i form av en kardemumma-muffin med pärlsocker (köpt på 7-eleven av alla ställen). Det var det närmsta jag kommit en religös upplevelse på mycket länge.

Min jobbsituation är fortfarande ett stort frågetecken, bokar upp mig månad för månad, oktober ser ut som ett enda stort tomt hål. Men det finns saker på gång som jag hoppas ska utveckla sig i en mer positiv och stabil riktining. Men jag söker vidare, inte riktigt lika desperat men fortfarande ivrigt. Jag letar efter stabilitet och anställningstrygghet gärna i ett meningsfullt paket.

På onsdag är det samordnarmöte igen, första efter sommaren och det känns mycket skönt. Man förstår inte vilket stöd det är eller för den delen hur mycket entusiasm och arbetsglädje det ger förens man har ett uppehåll. Utan dessa möten skulle alla samordnarna vara som ensamma figurer utan hjälp och stöd på små uppdrags-öar där de skulle förväntas upprätthålla ordning och reda.

Har impulsköpt en ny mobiltelefon en sony ericsson W660i, samt ett extra minneskort (2gb), så klart i svart och guld... ibland undrar man hur det är med matchningsbehovet. Suget efter att börja blogga med mobilen ökar, tänk vad man skulle kunna göra.

Har idag fått bassning för att jag inte finns på Face Book så nu måste jag antagligen ta reda på vad det är alla pratar om och ansluta mig på ngt vis...

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

http://intressant.se/intressant
Blogarama

1 comment:

Feministisk vänstertjej said...

Hej!

Jag håller tummarna för att Du ska hitta jobbet du söker!

Ha det gott!
:)
mvh/M.