Thursday, October 18, 2007

ångest, superångest, tentaångest

Gaaaahhhh!!!
Jaha, då var det dags att lämna in sista deltentan. Men det går inte så bra. P.g.a. envis arbetsnarkomani har jag jobbat trots att jag är sjuk och har därmed inte förstått ett ord av allt jag däremellan försökt läsa, har alltså inte ens läst allt, ännu mindre börjat skriva. Ska imorgon på jobbet försöka pressa det sista unset ur mig själv för att bli klar men det ser mörkt ut.
Har därför lovat mig själv att om jag inte är klar till 18.00 (då tentan ska vara inne) så ska jag bara fortsätta skriva tills den är klar och den måste vara inne före måndag. Annas är risken att jag sitter med ytterligare en oavslutad kurs p.g.a. uppskjutet delmoment eller rest.

Suck!

Andra bloggar om: , , , , , ,

http://intressant.se/intressant
Blogarama

4 comments:

Maria Byström said...

Du kommer klara deadlinen. Det är jag övertygad om. Heja Linnéa!

Engraved said...

Det är bara att ringa om du vill spåna! Kvällens roligaste ämne onlajn: Dumbledores sexualitet, vilken har gjort amerikanska fans tokiga och direkt ha beskyllt honom för pedofili. Ack, okunskapen är stor som alltid...

Mikaela said...

Duktig du är som kämpar vidare och pluggar på! Lagom till förvalsturné´n 2006 så tog jag inga fler poäng. Nu skall jag undan för undan ta tag i rester, men det är inte så himla lätt att komma in i tentamode igen när man glömt mycket och sådär.. Men, man är ju så glad när man är klar! :)

tiarafeministen said...

Mja, det går ju sådär. Hamnade även jag i den sitsen att jag inte tog mina poäng p.g.a. valkampanjen och nu så måste man städa upp efter sig. Jag har en halvskriven C-uppsats också som måste bli klar...