Monday, September 01, 2008

Fi extravaganza in progress

Jag sitter större delen av min fritid och jobbar med och planerar den Fi extravaganza som FiRS tagit initiativet att bjuda alla Fi medlemmar i landet på!

Just nu ägnar jag mest tid åt att boka föreläsare och folk som håller i workshops. Mycket spännande är på gång. Vi kommer ha en facklig representant som pratar om facket och feminism, nätverket svart måndag kommer och berättar om FRA-lagen och vad den innebär, Författaren och journalisten Kristina Mattson kommer att tala om sin bok de papperslösa och de aningslösa och mycket mer.

På workshop fronten så kommer bl.a. jag hålla i en workshop "designa din egen valrörelse". Samuel Kvist kommer att lära oss att skriva ett "feministiskt testamente" och Jeppe Dahlin kommer lära oss att visa och känna själförtroende och självsäkerhet.

Nya saker tillkommer hela tiden vilket är otroligt spännande.

Men det är mycket jobb. I helgen så skapade jag det som ett event på Facebook så nu kanske jag äntligen har haft lite nytta av det forumet. På tal om forum så kommer Sveriges största feministcommunity Feminetik.se vara där och berätta om hur vi i Fi kan använda funktionen team mm.

Som om inte det var nog så arrangerar vi även en galamiddag på lördagkvällen.

Hur mycket jobb som helst med andra ord och det ska bli intressant hur jag ska få allt gjort utan en fungerande dator...

http://intressant.se/intressant
Blogarama


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 comments:

Mikaela said...

Spännande! Så synd att jag inte kan vara med, är upptagen på anat håll hela den helgen!

徵信社 said...

I love it! Very creative!That's actually really cool.
謝謝你的文章分享,請你有空到我

參觀,Thanks