Monday, April 13, 2009

adsense rappport och diverse elände

Kommer om ca 2mån få en utbetalning från google adsense. Den totala summan jag fått ihop i månadsskiftet dyker upp 30 dagar senare.

Just nu står kontot i 104,61 USD vilket ger 834SEK enligt forex.se

Eländet handlar mest om att jag utöver diverse stress plötsligt är datorlös. Hårdvarufel visserligen vilket täcks av den extra försäkring jag tecknade när jag köpte den men i alla fall..
Tills jag 1. Har tid att lämna in den. 2. Får ut den igen så lever jag ett liv utan dator vilket är som att andas under vatten. Svårt!

Spanar på nya datorer i ren frustration. Hur länge förväntas man vänta??? Sist datorn var på lagning så tog det över en månad att få tillbaka den och då fick jag ändå låna en dator av en vän. Hur ofta har man sån tur?? Alla har inte extra datorer som de kan vara utan hur länge som helst.. Suck och morr..

Bli en feminist supporter
Bli medlem i feministisktinitiativ, endast 30-300kr
Visst är det intressant?
Blogarama
Bookmark and Share

2 comments:

catwoman said...

Är du bunden till att lämna in den på en speciell verkstad för att försäkringen ska gälla? Hm, förmodar att svaret är ja... men annars kan jag verkligen rekommendera Firewall på Götgatan 88 (nära korsningen Blekingegatan). Trevligt bemötande och stor kunskap. Det är från början ett internetcafé men numera plåstrar de om din egen dator också, när det behövs.

tiarafeministen said...

Bunden till min verksatad vad jag vet! detta ska ju gå på min extra försäkring som jag tecknade men vet inte om det hjälper. Smart med försäkring dock...