Tuesday, October 19, 2010

Konsten att samla kraft och krafter

Varför är det så svårt för mig att förstå hur trött jag egentligen är och ge mig själv en chans att ladda batterierna? Jag känner mig som arbetsnarkomaneranas drottning.

Kanske beror det på att många delar av den organisation jag jobbar i inte är helt på plats och vi fortfarande försöker kämpa saker på plats. Då gör man ibland våld på sig själv och sin hälsa. Hela tiden tänker jag att det ät tillfälligt, det är bara en grej till och en grej till. Jag känner mig som Alfons som "ska bara och ska bara". Liksom Alfons har också jag svårt att gå och lägga mig.

Just nu försöker jag sakta ned igen (det känns som att jag alltid säger så). Jag har sökt en veckas ledighet och ska resa bort över en långhelg. Jag försöker att sticka och att sy. Sånt som jag slappnar av när jag gör. Mycket bubbelbad. Jag samlar kraft av en anledning. I min horisont anar jag en utmaning större än någon av dem jag tidigare tagit mig ann. Jag brinner och försöker hålla lågan under kontroll för att kunna nå mina mål istället för att bli utbränd. Jag behöver bränsle, jag behöver energi, jag behöver stöd.

Bli en feminist supporter Bli medlem i feministisktinitiativ, endast 30-300krVisst är det intressant? Blogarama

Bookmark and Share

1 comment:

meta said...

*PEPP*

Du, kom ihåg att även superhjältar måste hämta krafter. Vila. Ta ledigt. Säg ifrån - din kropp gör det och du gör det ju på sätt och vis i bloggen.