Saturday, January 15, 2011

Talespersoner sökes

En spännande möjlighet finns nu för de Fi medlemmar som vill profilera sig mer och nå ut. Vi ska välja två eller tre nya talespersoner i mars, på min födelsedag. Undrar om jag kan önska mig talespersoner och få dem valda i födelsedagspresent.

Men skoj åsido så tror jag att det är dags för Fi att visa ny energi och nya ansikten. Chansen att slippa ses som "Gudruns parti" och tvätta bort lite av den vänsterstämpel som vi genom henne fått välkomnar jag med öppna armar. Kanske kan våra nya talespersoner utan så mycket bagage förmedla vad vi egentligen är: Partiet som ställer sig utanför den politiska skalan och har feminism som sin grundideologi och som aldrig kommer sätta feminismen i andra hand.

Nu gäller det att alla andra backar upp dem som aldrig förr. Våra talespersoner kommer ha samma förväntningar på sig som andra partiledare men samtidigt försörja sig på ett vanligt jobb. Att både jobba och representera Fi vet vi som valkampanjat sliter otroligt på oss både fysiskt och psykiskt. Att göra det över en valrörelse är en sak, det är kanske en annan att klara det i två eller helst fyra år är en annan. Därför måste Fi som organisation ge de nya talespersonerna fullständig uppbackning!

Kolla in länkarna: här, här, här, här, här, här och här

Bli en feminist supporter Bli medlem i feministisktinitiativ, endast 30-300krVisst är det intressant? Blogarama

Bookmark and Share

1 comment:

Fredrik said...

Du ställer väl upp?