Thursday, November 18, 2010

För att allt ska funka

Försöker acceptera att för att allt ska funka måste jag funka. Vara pigg och vilja göra det jag gör.

Jag har så mycket energi och så mycket glöd men saknar just nu kanaler för att få ett bra utlopp, istället bygger det upp frustration inom mig och jag inser att jag kanske kan få vila lite nu istället för att känna alla dessa känslor?

Jag har tagit en veckas semester för att göra ingenting, bara vara. Jag har börjat pyssla igen, inte bara Fi-grejer utan också sånt som andra kan gilla, kanske till och med saker till mig själv. Saker som inte ska användas i en kampanj eller på ett möte utan i mitt privatliv. Smaka på ordet "privatliv". Det låter som en lyx jag sällan unnar mig, mina nära, privata vänner är färre nu än tidigare, de kanske trötnade på att bli bortprioriterade för politik och förändra världen. Några har jag kvar och eftersom de finns kvar vet jag också att de är världens bästa och sannaste vänner. Men de förtjänar att träffa en Linnéa som är kul, som hinner ses och göra saker. Någon som hinner fika i timmar, gå på utställningar, ta promenader och ha kul.

Fi är fortfarande en otroligt stor del av mitt liv men jag försöker också att vara Linnéa. Så därför blir det inte så mycket bloggat..

Bli en feminist supporter Bli medlem i feministisktinitiativ, endast 30-300krVisst är det intressant? Blogarama

Bookmark and Share

No comments: