Friday, April 22, 2011

Mitt liv just nu

Det är lite tyst på bloggen och ibland så tänker jag att det är som när man skriver dagbok, när det händer mest i livet har vi minst tid och lust att dokumentera det. Vi har fullt upp med nuet.

Jag har för en period fått nya arbetsuppgifter och jobbar just nu som koordinator för stations verksamhet i tunnelbanan. Jag vet inte hur länge det kommer bestå men är glad så länge det varar. Jag har kvar min grundbefattning som Stationschef men fick nyligen veta att jag tidigast kommer återvända till den efter sommaren.
Jag trivs jättebra och njuter för första gången i mitt liv av att jobba kontorstider, måndag till fredag. Jag äter samma tider varje dag, sover regelbundet. Inte konstigt att jag faktiskt mår bättre.

Fi-livet flyter också på, jag sitter i vår skuggriksdagsgrupp och ansvara för alla försvarsfrågor, jag är delaktig i planerandet av vårt program i Almedalen och Stockholm Pride. Vid sidan av det har jag stora ambitioner när det gäller interutbildning och är mycket sugen på att börja jobba med e-learning (tips på bra platform mottages tacksamt).
Jag har beställt en hemsida som förhoppningsvis kommer vara klar innan Almedalen och när den är klar kommer jag även att blogga där vilket jag hoppas ska öka peppet för att blogga mer.

Livet som sådant är bra. Självklart vill jag ha mer, jag vill alltid ha mer men samtidigt så mår jag bra, trivs på jobbet och håller på med världens bästa Fi. Jag känner mig övertygad om att det kommer mer efterhand. Jag är redo för mer!

No comments: