Monday, February 12, 2007

Medlemsmöte

Igår var det medlemsmöte och internutbildning i antirasism. F! Stockholms Universitet hade bjudit in FiRS och internutbildningsgruppen till universitetets lokaler. Jag har slitit för att få det att funka, kolla vilken teknik folk behöver mm. Men det löste sig tillslut. Värre var det att komma in lokalen. Av någon anledning kunde vi inte komma in i lokalen. Tur att vi var där en timme innan. Jag ringde och ringde utan resultat. Det slutade med att jag fick smyga in i en tenta i nationalekonomi och be en av tentavakterna släppa in oss. (Tusen tack föresten!!!)

Medlemsmöten bestod av två delar. I den första delen presenterade de olika grupperna och utskottens sig. Den andra delen bestod av att närvarande kandidater till nationella styrelsen presenterade sig.
Utbildningen var mycket bra! Utöver mycket bakgrundsinformation till hur de som utvecklade politikförslagen tänkte så förtydligades vissa begrepp och deras problematik diskuterades. På det hela taget ett mycket givande möte och en bra internutbildning.
Förhoppningsvis kommer utbildning av detta slag bli ett stående inslag i F!gruppers möten.

No comments: